måndag, april 30

Valborg!

Här vaknar man upp, allergisk som en bäver, till ett riktigt strålande valborgsväder (nej det rimmar inte, sluta tro att saker som inte rimmar gör det!). Trots väderleksrapporten!

Det kommer att komma bilder (ikväll, tänkte jag skriva... men jag antar att det blir imorgon :D) på massa fint folk och galenskaper :)

Hoppas att ni får en najs valborg!

lördag, april 28

Händelserik dag

Städade hos pappa. Åkte till min brorsas kompis. Drack alkohol. Spelade beerpong. Kom hem. Snart jag ska sova.

Najs dag.

fredag, april 27

Köttbullar och skivstång

Trist dag, läs bara om du inte har något annat för dig! :D

Idag hade jag planerat att göra klart en av mina tre skoluppgifter. Så blev det såklart inte.
Istället åkte vi med mamma till Rusta och köpte lite skräp följt av en klassisk köttbullelunch på IKEA.

Efter det har jag suttit hemma och gjort i princip ingenting (jag spenderade mer tid på att göra en bild till uppgiften än att planera själva utförandet av den). När jag äntligen skulle orka ta mig till gymmet kollade jag deras hemsida där jag upptäckte att dom hade stängt för en timme sedan. Så jag hade inget annat val än att gå ner till vårt skitkassa hemmagym i källaren i ett av grannhusen. Där finns det en skivstång för curls och några hantlar. Jag fick improvisera massa konstiga övningar med den där skeva jäkla stången innan jag bestämde mig för det enda rätta. Gamla hederliga armhävningar. Bästa gymdagen någonsin.

Nu är jag trött.

torsdag, april 26

Mini-inlägg

Jag tyckte att det skulle vara tråkigt att inte skriva någonting alls idag... trots att jag bara varit i skolan och haft världens segaste dag, så jag tänkte att jag kunde visa en bild som jag ritade till en skoluppgift :)



Tanken är att den ska användas för kreativt skrivande där eleverna ska inkludera så många av bilderna som möjligt i en kort berättelse. Jag tror att det skulle kunna uppskattas :)

Nu ska vi avsluta dagen med lite mys framför TVn. Yeah!

onsdag, april 25

Den ensamme joggaren

Jag var på ett sent gym-pass idag och fick traska hem i regnet... När jag hade gått i ca en halvtimme och nästan var hemma möter jag en ensam joggare. För att slutpoängen ska kännas lika konstig som jag tyckte att det var så tänker jag försöka beskriva hur själva scenen såg ut:

Det var väldigt mörkt och det regnade. Det regnade inte så mycket att man kan kalla det spöregn, men inte heller så lite att det bara duggade. Det var ett ganska trist vandrarväder. Jag gick och tänkte för mig själv då det inte fanns så mycket att titta på i mörkret. Det enda som passerade mig medan jag gick där för mig själv var en enstaka bil eller två.

Efter ett tag möttes jag av en joggande man. Jag minns väldigt tydligt hur han var klädd eftersom att jag reagerade så på att jag möttes av en människa i det vädret, speciellt eftersom att han hade valt att gå ut och jogga i regnet. Han joggade rakt mot mig så jag fick gå lite åt sidan för att han inte skulle springa in i mig. När han var precis jämte mig pruttade han. Det roligaste var att prutten kom i tre små etapper eftersom att han joggade. Ljudet av hans fotsteg byttes tillfälligt ut mot tre små pruttar innan han joggade vidare in i natten.

Så gick det till när jag möttes av den ensamme joggaren. Det var en upplevelse utan dess like.

tisdag, april 24

Varför måste jag vara dummare än tåget?

Jag tänkte att jag skulle lyssna på lite musik från min mp3spelare ur våra högtalare bara för att dom är tusen gånger bättre än högtalarna på min dator... självklart. :)

När jag hade lunkat omkring i lägenheten ett tag för att hitta mp3spelarluringen gick jag fram till högtalarna för att koppla in den. Då ville det sig inte bättre än att jag inte hittade sladden till högtalarna! Då står jag där som ett fån och letar efter sladden i någon minut... sen går jag omkring och typ lyfter på saker och tittar på ställen där jag VET att den inte är (det känns som att jag gjorde det för att lura mig själv att jag letade) och efter ett tag går jag tillbaks till det stället där den ska vara och tittar IGEN! Fast jag är 100% säker på att den inte är där.

Då kommer frågan: Varför gör man (jag :P) så? Det är ju otroligt liten chans att den helt plötsligt ligger där den ska bara för att jag har gått omkring och sett ut som en idiot i några minuter :D



Avslutningsvis måste jag bara påpeka att "dummare än tåget" är ett sjukt bra uttryck...