onsdag, juni 27

Billig skateboard

Jag köpte en skateboard för 200:- och ett set hjul för 100:- på junkyard :D

 
Man kan beställa en skateboard med det mått man väljer och så får man en skateboard med slumpvalt tryck :) Tydligen så kan man göra samma sak med vissa skomodeller och sånt :P

Asnajs ^_^

tisdag, juni 26

Seriöst... mitt i natten?


Klockan är nu 23:50 och det är tydligen en jäkligt bra tid att lägga asfalt. Det låter så IN I HELSIKE... vi måste höja rösten för att ens kunna prata med varandra och när jag öppnade balkongdörren fick jag ropa för att jag skulle kunna höras. Barnfamiljerna som bor i lägenheterna på bild lär vara superglada just nu :P

Jag har tur som är ledig imorgon! Yay! ^_^

lördag, juni 23

Sommarsommar!

Är det sommar nu eller? Det var ju midsommar igår, så det BORDE vara sommar! Det känns inte riktigt så... men vi har haft några fina dagar i alla fall! Hoppas att ni har en bra sommar än så länge, själv har jag mest varit upptagen med att jobba :) Sen är jag stressad hela tiden också, men det börjar släppa lite nu :)

Hur har er sommar varit hittills? Vad har ni hittat på? Man kan skriva kommentarer anonymt :)

Ha det bra!

torsdag, juni 21

Ny bild!

Se till att kika in min sida med vectorbilder lite då och då :)
Satt precis och gjorde en ny :P Ni kan gärna komma med förslag på vad jag ska "rita" ;D
Puss!

måndag, juni 18

Vector graphics, yo!

Jag startade en sida där jag kommer att ladda upp lite bilder som jag gör i "Inkscape". Det är ett program för att göra vectorgrafik. Om ni inte vet vad det är så behöver ni bara förstå att det är jäkligt coolt ;D

Kika jättegärna in bilderna HÄR! <3


Som sagt så kommer jag förhoppningsvis att ladda upp bilder lite då och då :)

Puss!

söndag, juni 17

Stress...

Jag vet inte varför jag är så otroligt stressad hela tiden. Inatt vaknade jag klockan 04:00, efter runt 3 timmars sömn. Helt klarvaken. Jag mår kasst och känner att allt kommer att gå åt helvete om jag inte gör något... typ. Det är någon form av hjälplöshetskänsla.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra. I och med att jag mår som jag mår så orkar jag inte göra nånting heller... :\ Askul.

Hoppas att ni har det mycket bättre :)

onsdag, juni 13

Grattis hockey

Varför skriver folk "Grattis Brynäs till SM-guldet" och sånt i sina statusuppdateringar på ansiktsboken?

Är det någon hockey-intresserad person som är omedveten om att dom vann matchen och  vill veta vem som vann? Vill man spoila för andra? Tror man att Brynäs läser ens statusuppdateringar och vill personligen gratulera dom? Vill man visa att man är tuff som tittar på hockey? Tror man att det är ovanligt att äga en TV? Är det någon som kan förklara? :P

måndag, juni 11

Segbloggat

Jag har varit upptagen med att vara stressad hela tiden trots ledighet... eller så kanske det är pga ledigheten, vilken bidrar till osäker ekonomi... men i alla fall!

Jag har gjort en massa YouTubekanaler :P Eller i alla fall 3 ^^

Så om ni har astråkigt så kan ni ju kolla in dom:
Call of Duty: Modern Warfare 3
World of Warcraft
"Random" (Den kommer antagligen att vara mest intressant om man inte är intresserad av CoD eller WoW) ^^ Just nu är den dock tom... men kom gärna med förslag på saker som kan vara intressant att se... jag har redan lite idéer i alla fall :)

måndag, juni 4

Girls & gaming

Min fina fru och hennes syster sitter och spelar Modern Warfare 3 (döda-varandra-spel) online på mitt xbox. Dom är inte direkt jättebra. Eftersom att dom spelar på mitt konto så tror folk att dom är jättehög "level" och därmed borde dom vara mycket bättre än dom är.

Efter en match fick dom ett meddelande: "damn u suck".
På det meddelandet svarade jag: "my wife and her sister are rocking MW3 on my account :)".
Då svarade han: "nice!".

Vilken stor skillnad det kan göra att veta att det är en tjej som spelar! :D
Det där med "hen" gäller inte i TV-spelssammanhang i alla fall :P

Designer

Jag är inte bara otroligt tuff, jag är även barnklädsdesigner. Hehehe :P

(Klicka för större bild)

NewTube

TJENAMORS! :D

Jag har världens idé! Eller njae, det är väl kanske inte världens idé men det är en idé!
Jag ska göra en ny YouTubekanal (hajjaru? ny kanal... NewTube... HÖEUÖHEUHE) på Engelska med random roliga klipp och sånt... jag har en plan på hur det första klippet ska vara, men jag kommer att behöva lite hjälp innan jag kan göra det ordenligt :)

Jag har en fråga! Vad vill du/ni se på YouTube? Vad är underhållande och intressant? HELP ME HELP YOU! (Ja, ni blir hjälpta på er resa i livet genom att ha bra YouTube-klipp att se, sluta ifrågasätta allt! (Sen behövde jag någon popkulturreferens för att kidsen ska läsa min blogg (ja, jag vet att det är en gammal film!)))
 

Puss så länge! :D

Hackad

Igår skulle vi sätta oss och spela lite spel på xbox... Jag hade tänkt köpa ett spel från "Arcade", som man gör med Microsoft Points som man betalar för i förväg... blablablabla... ni hajjar säkert.

När jag startade xboxet så såg jag att jag hade NOLL poäng kvar... och jag vet att jag hade minst 2000 poäng förut, vilket motsvarar ca. 200 SEK. VAD FALUN?!

Tydligen så hade exakt samma sak hänt någon jenkare... Jag har blivit hackad. Hur gick det ens till?

Den spelkvällen gick ju sådär efter det :P Förhoppningsvis så kommer jag i alla fall att få tillbaks mina poäng, det jag oroar mig för att faktumet att dom kom åt mitt konto. Äh! Det löser sig nog :)

söndag, juni 3

Möblering

Vi möblerade precis om halva lägenheten så att ungen ska ha någonstans att springa omkring och hoppa som en jäkla galning i framtiden :P
Det blev finfint!

Idag blev det ett väldigt kort blogginlägg! :D

Ha det bra :)

fredag, juni 1

Panik på diskot

Här sitter jag och KÄMPAR (Vissa skulle säga "slackar" men vad vet dom?") med min jäkla SISTA skoluppgift! Det går halvsådärbra... kanske?


MEN! Någonting som är bra är musiken jag lyssnar på! Panik på diskots nyaste skiva! :D
Jag tycker om att dom är lite emo-romantisk-aktiga i deras texter (romantik som i romantiken, inte som i att ligga naken på silkessängkläder och lyssna på Pavarotti).

Kraaaaaam!