onsdag, september 26

Stänk!

... är det inte meningen att stänket ska hamna UNDER stänkskärmen?
Och hur gick det där till egentligen? :P

Min cykel är den DÅRLIGASTE cykeln när det kommer till stänkhantering :(

fredag, september 14

Konstigt ord

Vissa sammansatta ord ser ganska knasiga ut :P
Jag googlade precis på bebishandduk och tyckte att det såg helt fel ut... jag läste det som be-bishand-duk eller nått sånt. (Det ska alltså vara bebis-hand-duk ifall någon är lika förvirrad som jag ^^)

Så nu vet ni det! KRAM!
(Det är inte så konstigt om du inte fattar vad i helsike som händer med bilden... det är en gammal meme)

torsdag, september 13

Dagens citat

Eftersom att min kära fru säger så mycket konstigt ibland, inte minst nu när hon är gravid, så har jag tänkt ett tag på att börja skriva ner dom allra konstigaste citaten. Här kommer det första :P

Jag och Carro satt och kollade på TV. Jag sa att det är dumt att bone och leg (på Engelsa) heter samma sak på Svenska (ben alltså). Då svarade Carro:
"Ja, man borde säga benisar istället, om benisen"

Det hon menade var att man borde ha ett annat ord för benen (som man går med), typ "benisar", så att man kan skilja orden åt :D

onsdag, september 12

Crank That


Jag gjorde det här klippet idag bara för att jag tyckte att covern var helt sjuk och tänkte att det kunde vara roligt ;D
Det verkar som att klippet krånglar för vissa... rackarns! :(

fredag, september 7

Googlesökningar

Folk har sökt på det här och kommit in på min blogg... det är jäkligt roligt att man kan se det :D Det är inte alltid helt "normala" saker.

Viktig information!

Den här lappen sitter ute vid vårt sophus.
Det är lite svårt att förstå vad dom vill säga.

torsdag, september 6

Studenthjälpen

Jag kom in på den här sidan idag där Adobe tävlar ut en massa cash till studenter. I och med att jag aldrig någonsin vinner något ser jag inte att jag delar med mig av länken som ett hinder för mina vinstchanser :)

Adobe Nordic - Tävlingsgrejsimojs

Gratis pengar är alltid najs som student liksom ;D
Lycka till! ^_^

måndag, september 3

Gratis!

Jag satt och kikade lite efter ljudböcker och råkade snubbla över den här sidan med helt gratis ljudböcker (det är helt lagligt också). Inte helt fel om man tycker om sånt :)

Jag rekommenderar verkligen att lyssna på en najs ljudbok om man ska gå långt eller så. Det kan vara ganska avslappnande. Sen är det ju alltid ascoolt/intellektuellt att läsa böcker liksom. Och man läser ju typ... nästan.

Yeah!
Kram <3

söndag, september 2

Blod

Spontant blödande tandkött (två gånger på en kväll) känns finfint såhär lagom innan skolstart när man dessutom precis börjat försöka lugna ner sig vad det gäller ekonomin med kommande barn och grejer! :D

Ni som känner mig och vet vilket obehag jag kan känna när det kommer till blod kanske förstår att det inte är någon höjdare. Oron som uppstår i och med att jag inte har någon aning om varför jag blöder hjälper inte riktigt heller... Jag är lite lagom yr i huvudet och go.

Stressfaktor: Over 9000!