söndag, september 29

Dagens toalettcitat!

Helt plötsligt när jag sitter och arbetar vid datorn utbrister min fru "Jag blev så stolt när han bajsade i toan!"

Vår son lyckades bajsa i toaletten för första gången idag... men det var bara en väldigt rolig sak att höra någon utbrista helt plötsligt. Man säger så mycket konstigt när man är småbarnsförälder...

lördag, september 28

Barnsligt inlägg (höhö)

l
llll¨llll  ll
 ä l¨
lllz
äjm
 n
ä   ää,äää
ä

än.. ...
. .ä.' .yäf...
................................................................................................................................................................................
-öÖ_-ööä
-ä llllllllllll
ä

llllll
lllllllllllä,-mö99i+i8i-.i-jj j jjj nöll
l

Jag hade lite idétorka, så jag fick hjälp av grabben att skriva dagens inlägg!
Han lyckades att inte öppna en massa fönster som jag aldrig har sett förut den här gången, så det var skönt! (Han har även lyckats att slå på datorn så hårt att den stängs av förut... två gånger...)


En liten inte helt orelaterad notis: Visst är det jobbigt när barn blir vansinniga när de inte längre får göra någonting... som t.ex. att leka med pappas dator?

fredag, september 27

Nya perspektiv

Att vara småbarnsföräldrar ändrar lite på ens perspektiv. Jag tror inte att jag skulle se det här som "inte så stökigt" för ett år sedan.


tisdag, september 24

Coffee breath

Det här händer mig lite för ofta...
Jag sitter och gosar med min son, när jag helt plötsligt känner en konstig lukt. Jag tänker "Ååååh! jag orkar inte byta en blöja nu!" Jag vänder på grabben så att jag kan ta en riktigt stor sniff på blöjan. Men blöjan luktar inte. Vad var det då som luktade som en blöja som behöver bytas?
     Det visar sig att kaffedrickande i kombination med att inte borsta tänderna under hela morgonen är dåligt. I alla fall om man inte vill lukta bajs i munnen.

tisdag, september 17

Ett år senare...

Man kan ju säga att min sons födsel har förhindrat bloggeriet en hel del... men! Idag gick jag runt och tänkte på att det skulle vara kul att börja blogga igen, och trots att ingen antagligen kommer att läsa det här inlägget så får det fungera som ett sätt att börja blogga igen! :D

Jag har lite småidéer på vad som kan vara kul att blogga om (och såklart läsa), så förhoppningsvis tar det inte ett år för nästa inlägg att ploppa fram.

KRAMEN PÅ DIG!