söndag, april 22

Hjälp!

Jag sitter och funderar på när jag ska orka dra och gymma samtidigt som jag funderar på vad jag ska rita på min header... det är liksom lite för vitt till vänster! (Det är lätt att skjuta upp saker som man inte orkar göra :P)

Är det någon som har något förslag? Det skulle uppskattas!



Kommentera gärna! (Man behöver inte vara inloggad)

8 kommentarer:

  1. Angående hur du ska orka dra och gymma: Hitta någon att gymma med, alltid roligare att gymma med någon. Speciellt om man är nybörjare så är det lättare att ha någon som kan coacha en i början, sen när man lärt sig en rotation av övningar för det man ska bygga på så är det rätt kul att gå ensam.

    Headern har jag ingen aning om, gör några broccoli.

    SvaraRadera
  2. Jag har någon att gymma med, men tack för tipset! Det är bara jag som vill gymma typ varje dag istället för de tre dagar i veckan han och jag gymmar tillsammans :)

    Jag tänkte dra ut och cykla lite istället... känner mig lite slackig idag :D

    Haha, jag gillar inte broccoli :( Bara om den är kokt... jag vet dock inte hur jag ska rita kokt broccoli :D

    SvaraRadera
  3. Fitta mitt otroligt långa inlägg försvann, men jag säger såhär. Kör inte varje dag, kör två dagar i rad vila en dag emellan kör två dagar till. De fyra dagarna styrketränar du! Sen resterande dagar (förutom din vilodag) kan du löp/cykelträna (men helst en dag vila mellan varje kondis/förbränningspass också.

    Något du bör göra om du vill gå ner i vikt samt bygga muskler är att först skaffa mycket muskelmassa och efter det förbränningstränar du som en galning. Kroppsfettet kommer bara glida av dig då, ju mer muskelmassa desto snabbare får du bort ditt fett.

    Och, om du styrketränar kan det vara värt att skaffa någon form av proteinpulver, jag rekommenderar "whey-80 1kg" till att börja med kostar 159kr på gymgrossisten och det räcker ca 10-15 träningspass. Man märker även skillnad i hur muskelåterhämtningen går snabbare samt att muskelmassan ökar kvickare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket jävla svar! :D
      Jag "gymmar" inte varje dag så... jag och min kompis styrketränar måndag, onsdag och fredag. De andra dagarna kör jag fettförbränning.

      Jag har faktiskt införskaffat EXAKT det proteinpulvret :P 10-15 pass? Då räknar du med 3 gånger om dagen eller? Jag fattar inte riktigt exakt när man ska dricka det för bästa resultat... förutom efter träningen för muskelåterhämtning.

      Varför är det bättre att träna två dagar i rad istället för varannan?

      Tack så mycket för det riktigt bra svaret! :D

      Radera
  4. Jag tycker att du ska ta alla fina "Carrofigurer" som du har på hennes t-shirt, och lägga i bannern. Så får hon också en plats i din blogg! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ääääh, jag vill göra nånting nytt som är anpassat för bloggen :D

      Radera
    2. Hakkors! Vid tvekan - alltid hakkors!

      Radera